Vi kom på andre tanker

Glemte cigaretterne

Min mand og jeg har været gift i et års tid nu og vi er et par, der elsker at komme ud og opleve det kulturelle. Selv går jeg ufattelig meget op i kunst i form af malerier. Faktisk så maler jeg selv, hvilket jeg har gjort lige siden jeg var en lille pige. Min mand holder af tværtimod meget af at stå bag kameraet. Han er helt igennem bidt af at tage billeder – han går stort set ingen steder uden sit kamera, da man jo aldrig ved, som han siger, hvornår det perfekte øjeblik til et billede opstår. En dag besluttede vi os for at besøge Den Lille Havfrue, da jeg aldrig rigtigt har beskuet den på klods hold, hvilket er lidt af en skam. Inden vi tog af sted, blev vi enige om, at vi på vejen skulle købe nogle cigaretter, da vi begge var løbet tør. electronic cigaret Vi kom desværre stå lidt for sent op, og var derfor blevet lidt stresset og inden vi havde fået set os om, så stod vi pludselig ved Den Lille Havfrues side uden nogle former for cigaretter, hvilket gjorde mig godt irriteret.

 

Prøvede ecigaretter i stedet

Da vi stod der og beskuet et af Danmarks skatte, så bemærkede jeg pludselig at en af turisterne (gik jeg stærkt ud fra han var, eftersom han var asiat og tog billeder som en gal) stod med en ecigaret i hånden. Jeg gav min mand et puf i siden og spurgte ham, hvordan det egentlig kunne være, at vi aldrig havde købt ecigaretter? Han så lidt forbavset ud og kunne egentlig ikke rigtigt besvare mit spørgsmål. Jeg spurgte ham så efterfølgende, om vi ikke eventuelt skulle prøve det, da de eftersigende skulle være forholdsvis smarte. Den idé var han frisk på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *