Vi er mange der har gode erfaringer hos en tandlæge i Lyngby

Ja jeg synes efterhånden alle mine venner og veninder har gode erfaringer hos denne tandlæge Lyngby. Det er jo egentlig ikke fordi at jeg går særlig meget op i, hvem der plejer mine tænder, dog er det altid rart at blive forsikret endnu mere om, at ens tandlæge gør et formidabelt arbejde. Der er jo ingen tvivl om at en tandlæge Lyngby, er noget den almene dansker ville værdsætte utroligt meget. Personligt så har jeg kun hørte god erfaringer på det seneste,  og selv Sisse min gode veninde roser denne tandlæge klinik til skyerne. Og hun er den negative type, som aldrig har noget positivt at sige, og derfor gør det mig endnu mere glad.

Først og fremmest på mine egne vegne, at jeg har valgt en tandlæge der virkelig kan sit kram, men også på  tandlæge klinikkens vegne, at de vitterligt har opnået noget stort i den såkaldte ”tandlæge verden”. Det er altså ikke fordi at dette fag er let at konkurrer i. Det er jo de private man kæmper om, og ikke ligesom de praktiserende læger, hvor man teoretisk set har ”gratis” kunder. Dem der besøger tandlægen kan jo vælge lige hvem de vil, og de kan gå igen hvis de ikke gider behandling. For kunderne er automatisk endnu mere kritiske, fordi de selv skal punge ud af egen lomme, så derfor bliver de gode tandlæger hurtigt sorteret fra de dårlige og de dyre tandlæger sorteret fra de billige tandlægere. Der er en fin grænse i forhold til hvad man kan forvente af en tandlæge, og det er en mærkesag for tandlæger at kunne beholde deres klienter så langtid som muligt. Nogle har den evne at beholder klientel i flere generationer, og dette synes jeg virkeligt er godt gået, det er nemlig sjældent man ser dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *