Uoplagt iphone 4 cover

 

 

Jeg har for nyligt set et helt nyt segment hvortil vi kan sælge et  iphone 4 cover til.  Det er et segment som tidligere har været overset, fordi de ganske  enkelt ikke tidligere har brugt en mobil, men de seneste år, er dette  segment, som tidligere var ret ukendt indenfor dette område. Ikke desto  mindre så er dette segment af middelaldrende kvinder altså begyndt  at købe dyre mobiler, og det giver producenter som mig, der laver modeller  af forskellige typer for iphone 4 cover designs en helt ny boldbane  at lege på og spille med. Siden at dette segment var helt nyt, og ukendt,  havde vi derfor heller ingen mulighed for at vide hvilken form for et  iphone 4 cover de ville have til deres nye iphone.
iphone cover
Det er et helt nyt  segment som har mange flere penge end vores tidligere målgrupper, og  det giver os derfor også helt nye muligheder for at udvikle et iphone  4 cover til lige netop deres behov. Det har dog sidenhen vist sig at  det specielle ved denne gruppe, og grunden til at de var så sent om  at komme ud af start hullerne, er at de slet ikke har ret mange behov,  og det har derfor også været meget svært at finde den rette form  og model til et iphone 4 cover der passer lige præcis til dem. Som sagt  havde det nye segment og den nye målgruppe for os der sælger iphone  4 cover en helt anden sum at bruge på deres nye cover, men det ændrede  ikke på at de stadig var nærige og meget kræsne med hvad de satte  på deres nye iphone, og det har været meget tydeligt at de slet ikke  vil have et iphone 4 cover til at starte med.

Det er nemlig sådan at  dette segment lever et meget stille og roligt liv med familie og børn,  og de har derfor slet ikke behov for et iphone 4 cover, da de ikke render  rundt i byen hver eneste weekend og smadrer deres telefoner ind i baren  og ned i gulvet. Denne type af mennesker og målgruppe, havde nemlig  slet ikke behov for et iphone 4 cover, da de rent faktisk passede på  deres telefoner, uden så meget som at vide det. Vi fandt altså ud  af at dette segment udelukkende ville købe et iphone 4 cover, hvis  det var fordi at det ville gøre deres telefon pænere, og mere fin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *