Synes selv at weightgainer har hjulpet mig en del

Dette indlæg kan for nogle lyde lidt egoistisk, dog er det i bund og grund en bekræftelse af at weightgainer faktisk virker, selvom mange kan påstå det modsatte. Jeg har nemlig i en længere periode trænet uden at bruge nogle kosttilskud overhovedet, og det virkede slet ikke for mig. Jeg har hele mit liv haft et enormt højt stofskifte, hvilket betyder at jeg teoretisk set har ekstremt svært ved at tage vægt på generelt. Altså jeg kan spise så meget slik og kage hver evig eneste dag, og samtidig ikke tage ét eneste gram fedt på.

Nogle ville se det som en super lækker egenskab at have, dog ser jeg det som en mindre irreterrende ting. For først og fremmest, så sveder jeg meget mere end min omgangskreds gør. Det siger min læge er på grund af mit høje stofskifte. Derudover så har jeg som nævnt før i dette lange og smukke blog indlæg, ekstremt svært ved at tage vægt på i form af muskler.

Min træningsvejleder sagde flot at man faktisk skal kunne tage vægt på, før man egentlig kan bygge muskler. Og i det vægt man tager på vil der naturligvis også være fedt indblandet. Han sagde at fordi jeg havde et højt stofskifte, så havde jeg unaturligt svært ved at tage vægt på, og deraf svært ved at få større muskler. Så han rådede mig med det samme til at tage ned og købe noget weightgainer, og det gjorde jeg så.
Til den dag i dag, fortryder jeg på ingen måde overhoved at jeg brugte dette præparat, for det hjalp mig vitterligt meget til at forstå hvordan man som et biologisk menneskeligt individ påtager sig muskelmasse og muskelstyrke. Så den dag i dag er jeg langt større end jeg var før jeg tog dette trænings tilskud. Nu er jeg så glad for at jeg lyttede til min træners vejledning og råd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *