Stevia er erstatningen for sukker

Der er ingen tvivl om at det ”nye  sukker”, det såkaldte stevia, kommer  til at blive en kæmpe succes i Danmark. Efter de seneste skræmme kampagner  fra sundhedsstyrelsen har man set et forøget salg af netop stevia,  da danskerne går mere og mere op i sundhed, og dette medfører jo som  de fleste ved et lavere forbrug af sukker. Det er ingen hemmelighed  for de fleste at Danmark er et af de lande i verden som har et af de  største forbrug af sukker, og procentdelen af mennesker med alt for  meget fedt på kroppen stiger konstant. Hvis Danmark ønsker at forblive  en nogenlunde sund nation, eller at blive en sund nation, så skal der  altså gribes ind  nu.

steviaDet har fået mange fysiske såvel som online  butikker til at indkøbe urten stevia, som let kan forveksles med sukker  da det ligner sukker på en prik, og derudover er sødt som sukker,  dog vist 100 gange sødere. Dette medfører altså at man blandt andet  skal bruge meget mindre sukker nå man benytter sig af det til sine  Corn Flakes for eksempel. Personligt kan jeg ikke spise en portion corn  flakes uden at have sukker på, og derfor er det for mig som overvægtig  person en god følelse at kunne erstatte sukkeret med stevia.

Der er ingen tvivl om at man ved hjælp af stevia  kan opnå enorme fordele i forhold til at undgå kalorier  som er at finde i sukker, og dette har mange sundhedseksperter da også  påpeget. Personligt går jeg selv meget op i at sørge for at den mad  jeg spiser er sund, for nu om dage er jeg faktisk blevet lidt tyk, og  jeg ved da godt at det ikke er sundt at være tyk. Først og fremmest  så stiger risikoen for at få alle mulige sygdomme som for  eksempel sukkesyge,.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *