Spots fra Lyoness

Jeg havde en gang en kælder, som var i nogenlunde i stand, men som jeg ikke rigtig vidste hvad jeg skulle bruge til. Jeg havde et dejligt hus, som var super funktionelt. Det var en bolig som lå med udsigt over Vesterhavet, lidt trukket tilbage fra vandet. Jeg havde selv lavet meget på huset, fordi der var nogle ting som ikke var i orden og skulle restaureres og fik det derfor til en meget god pris. Jeg brugte mange eftermiddage og weekender på at få huset til at være det jeg havde i tankerne. Jeg var vild med beliggenheden, som var lidt øde og omgivet af natur. Køkkenet var der ikke rigtig noget ved da jeg købte det, fordi det var gammelt og så ikke godt ud. SpotsJeg fik installeret mit gaskomfur, som jeg elskede at lave mad på. Jeg skiftede de grønlige klinker med andre materialer og hvid maling, så det ikke længere lignede noget fra før min tid. Der manglede generelt lys i boligen og jeg satte derfor skabe op til service, hvor jeg satte nogle lækre LED spots op under så de kunne lyse ned, hvor man skulle arbejde i køkkenet. Samme spots satte jeg op i loftet i entreen så der kom et fantastisk lys der også. Jeg havde købt disse LED spots over Lyoness til en rigtig god pris.

Lyoness gode priser

Disse spots var det der fik mig sporet ind på at restaurer kælderen. Det var en mørk kælder med et gammelt slidt gulvtæppe på gulvet. Jeg ofrede en weekend, på at gøre kælderen til et rigtigt herre rum. Jeg fik pillet gulvtæppet af og slebet det fine trægulv som lå under. Efter det malede jeg væggene og loftet og fik på den måde gjort det til et lysere rum. Jeg fik lavet en hyldereol, hvor jeg ville have mine vine og jeg satte et stor bord ned i kælderen, samt en sofa og et bord. Der var plads til et billardbord, så det gik jeg på udkig efter. Igen brugte jeg mit gode fund fra Lyoness til at få belysningen helt på plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *