Rygevæske med nikotin

Rygevæske med nikotin kan fås i mange varianter. Jeg var inde på nettet og kigge den anden dag og jeg blev helt overrasket over det jeg så. Det er vildt som markedet med e cigaretter og rygevæske har vundet terræn. Jeg har været ryger så længe jeg husker og min familie har aldrig været glade for det. Jeg havde i mange år prøvet at stoppe med at ryge, men har jeg aldrig haft held med det. Det var først efter jeg prøvede en e cigaret det hjalp.rygevæske Efter jeg havde købt min e cigaret gik der ikke mere end tre måneder før jeg stoppede helt med cigaretterne. Nu hvor jeg er skiftet til e cigaretter med rygevæske, synes min familie ligefrem at det er sjovt og finder faktisk min elektriske cigaret spændende. Spørgsmål som: hvor køber man dem henne? Hvordan fungerer de? Savner du cigaretterne? Hvilken slags smag kan man få til dem? bliver jeg mødt af hver gang vi ses. Jeg var også helt overvældet i starten, men nu har jeg vænnet mig til det.

Rygevæsker med smag

Som jeg har vænnet mig til e cigaretten og dens mange funktioner og forskellige slags væsker, er det blevet en komplet erstatning for de tidligere cigaretter. Jeg bruger kun min e cigaret. Min ynglings smage er med æble og pære. Hvis jeg er ved at løbe tør for væske, bestiller jeg bare noget mere på nettet. Det er pudsigt som man har fundet på at lave 2 produkter i 1 og det er derfor det er så fedt med e cigaretter. Rygevæskerne gør det hele lidt sjovere. Man kan pusle om sin e cigaret og skifte væske når man ønsker det. Man kan let skifte, så hvis man har mere lyst til rygevæske med ananas end pære, så kan man bare skifte uden problem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *