Professionel låsesmed med gode tilbud

billig-laasesmed

Denne historie handler om den gang jeg blev uddannet låsesmed med gode tilbud. Vi skal tilbage i året 1977, hvor det stadig var meget almindeligt at have de gamle RUKO låse i de forskellige hjem. Det var ikke tiden, hvor alverdens digitale låse var kommet på markedet, og der var slet ikke nogen, som have fingeraftryk læse eller øjenscanner osv. Det var en god tid at være låsesmed, og det var en anerkendt profession, fordi der var lavet flere film om, hvordan det var at være en mester tyv eller sådan noget, hvor man skulle bryde låse op eller snige sig ind i en bankboks. Hvis man var låsesmed, havde man nogle tricks til, hvordan, man kunne bryde en bankboks op, og der var således lidt mystik omkring faget.

Låsesmed på tilbud online

Jeg har kun én gang som låsesmed brudt en lås op, og det blev også den sidste lås i meget lang tid. Jeg har aldrig fortrudt det, men det var heller ikke mit stolteste øjeblik, da jeg blev fanget af politiet og sat i fængsel. Jeg nåede dog inden da, at få omkring 75 mio. dollars med ud og gemt sted, kun jeg og min makker ved, hvor er. Vi lovede hinanden, at vi aldrig vil sige til nogen, hvor vi havde gemt penge, men vi har ikke set hinanden i et år nu, så vi kan hver især ikke være sikker på, at pengene ligger der endnu. Måske har min makker fået at vide, at han ikke vil få 8 år i fængsel, hvis han siger, hvor pengene er. Det samme tilbud blev jeg tilbudt, men jeg takkede pænt nej, og sagde ikke noget. En rigtig låsesmed røber aldrig noget, selvom det dog kan være hårdt at tænke på, at min makker måske allerede går rundt der ude, og har sin frihed i solen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *