Øhop i Kykladerne skal opleves

Grækenland er blandt de mest populære laden for dansker at rejse til. Det behagelige klima, den lækre mad og de smukke strande er attraktive og grunden til at mange tager sydpå

Grækenland

Danskerne elsker Grækenland Ni ud af ti danskere har prøvet at holde ferie i Grækenland. Det er let at komme fra Danmark til Grækenland og rigtig mange danske rejsebureauer har pakkerejse til det sydeuropæiske land. Der bor ca. 10 millioner mennesker i Grækenland, hovedstaden er Athen, og der er grænser til Nordmakedonien, Bulgarien og Tyrkiet.

Øhop

Den optimale måde at holde ferie i Grækenland er at tage på øhop. Typiske tager man et fly til Athen, måske en enkel overnatning i hovedstaden, nyder https://www.hurtigmums.dk/amerikanske-pandekager/, inden man tager til havnebyen Piraeus, og derfra finde en færge til den ø, men gerne vil starte sig øhop på. Det kunne være Paros, der er forholdsvis let og hurtigt at komme til.

Kykladerne

Kykladerne er en græsk ø-gruppe, der består af omkring 220 øer, og er sted mange danskere elsker at holde ferie. Ø-grupperne er i de ægæiske have, som er en del af Middelhavet syd for det græske fastland. Kykladerne er det perfekte sted til en øhop-rejse, da det er let at sejle fra ø til ø og komme rundt. Et øhop på de græske ø’er kunne typisk starte på Paros og Naxos, der er to smukke og meget stemningsfyldte ø’er med dejlige strande og hyggelige byer. Også på Milos, og især Amorgos, kan du finde den ægte græske stemning. På Ios fester de unge og på Santorini er der turister fra verden og tager foto af de udpræget græske kirker og vindmøller. Mykonos er stedet hvor de lidt ældre, og i øvrigt mange homoseksuelle fester og nyder livet, mens Tínos har nogle fantastiske smukke katolske kirker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *