Min søster praler med sin mobil

Min søster  praler altid med hvor klog hun er, og hvor rig hun engang bliver, og  jeg er træt af at høre på det, for jeg ved udmærket godt at hun  får bedre karakterer end mig i skolen, men det er kun fordi jeg ikke  tager mig sammen når det virkeligt gælder. Jeg er ikke et sekund i  tvivl om at jeg er noget klogere end min søster, og jeg har flere gange  observeret hvor meget klogere jeg er end hende, men en sand strateg  fortæller aldrig andre om sine tanker og observationer, og på den  måde kan man virke lidt dum men i virkeligheden være den klogeste  i lokalet, og det er sådan jeg har levet mit liv med min søster, jeg  har altid holdt mig i baggrunden, indtil jeg har fundet en løsning  på problemet, og så fortalt om den, og når jeg kommer med min løsning  taget min søster, dum som hun er æren for den, fordi hun selv tror  at hun var med til at komme op med løsningen. Som hun selv siger, så  manglede hun bare at få formuleret løsningen, og det er derfor jeg  ikke altid nyder at bruge tid sammen med min søster.
iphone cover
Et godt eksempel  var her forleden da hun havde købt et iphone cover og ikke lige kunne  finde ud af noget som helst omkring det og hvordan hun skulle få det  sat på. Problemet var at hendes nye iphone cover, var lavet af jern,  og det kunne derfor ikke presses ned over telefonen.

Hun kom så selvfølgelig  derfor til mig for hjælp med at få sat hendes iphone cover på, og jeg undersøgte det i et par minutter imens min søster plaprede  løs, uden noget konkret egentligt kom ud af hendes mund, imens hun  snakkede løs, satte jeg hendes iphone cover på, og hun sagde at det  var godt jeg gjorde som hun sagde, og at hun bare skulle bruge en der  var lidt stærkere, selvom hun langt fra havde sagt noget om, hvordan  man satte hendes iphone cover på. Men igen holdte jeg mine tanker for  mig selv, for at holde mig oven vande.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *