Min oplevelse på slankehøjskole i København

 

Sommeren i 2011 var jeg på slankehøjskole et sted i København, og jeg bestilte det hele igennem en side de hed livsstilslinjen. Det var ekstremt dejligt og inspirerende ophold, jeg gav mig et vægttab på hele 12 og et halvt kilo, noget man må sige er vigtigt. Derfor er jeg nu igang med at arrangerer endnu et ophold på en ny slankehøjskole, bare lige for at prøve det af, og endelig få en flot bikini krop til sommeren. Det bliver ekstremt dejligt, og jeg glæder mig mere end nogensinde til at gå ud på stranden. Står du i samme situation som jeg gjorde engang, så kan jeg kun anbefale dig at komme igang, for der er vitterligt intet der stopper dig.

Det hele er op til dig, og det er kun dig der har ansvar og mulighed for at ændre din egen krop. Alle kan tabe sig let og hurtigt, det handler bare om at være i det rigtige miljø, og for mig var det rigtige miljø en tur på slankehøjskole, hvor jeg for alvor gik til angreb på mine hidtil dårlige vaner.

Jeg fik sat lys på tingene, og det hele i et åbenlyst perspektiv, der medvirkede til at jeg ændrede mine spisevaner og livsstils fra den ene dag til den anden. Dog skal det siges at det også hjælper endnu mere, nå man er mange unge mennesker samlet, med de samme drømme, nemlig at tabe sig. For så bliver man automatisk mere målbevidst.

Det er altså lettere nå alle støtter op om dine mål og dig generelt, og nå der kan gå konkurrence i det, blandt dig og dine medstuderende. På opholdet var jeg blandt andet på hyttetur og overlevelsestur i Sverige, hvor vi selv skulle slagte vores mad(En kylling), og selv tænde et bål inden den kolde vinternat ramte os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *