Min mand vil have solvarme

Jeg synes min mand taler sort, når han taler om solvarme. Jeg har åbenbart ikke rigtig forstået princippet omkring den måde at opvarme sit hus på og det er mig en gåde, hvordan det går til.

 

Vi står og skal have udskiftet vores gode gamle oliefyr og min mand er blevet meget begejstret for ideen om at vi skal have solvarme. Det er vist noget han har hørt noget om fra dem han spiller fodbold med. Men jeg kan ikke lade være med at tænke på, om det ikke bare vil være det letteste at få et nyt fyr sat op, nu når vi har været vant til at have olievarme i mange år. Jeg har prøvet at forklare ham han bare skal se her: http://q-pro.dk/solvarme.htm

 

Hvad nu hvis solen ikke skinner, så kan man vel ikke få noget solvarme? For jeg synes at jeg har forstået så meget, at det, der er allervigtigst er, at der er noget solskin, der skal kunne opvarme noget væske. Den væske skal så pumpes rundt i huset og så skulle man kunne få gratis varme.

  • Hvordan er det med solvarme i huset

 

Min mand siger, at solvarme er gratis. Han siger, at når først man har sat solfangerne op, så kører det hele af sig selv og solen er gratis at benytte. Han siger at vi sagtens kan have solfangere på taget af vores bryggers, der er nemlig dér at der er mest sol. Han har tænkt på at invitere en af sine fodboldkammerater og dennes kone over til en kop kaffe en dag og så kan de fortælle os om hvordan man kommer i gang.

 

Det besøg glæder jeg mig til, for jeg vil godt lære noget om solvarme. Mest fordi min mand vist allerede har besluttet sig for, at det er det vi skal have. Så jeg sætter min lid til at fodboldkammeraten og hans kone kan fortælle mig om, hvordan det er at have den slags varme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *