Min lillesøster har altid sovet med tændt lys.

GU10Lige siden hun var barn har hun sovet med tændt lys. Hun var dengang bange for at der ville komme mostre op fra under sengen om natten når hun sov og så spise hende. Jeg tror hun har set for meget toy story. Hun insisterede altid på at lyset skulle være tændt om natten også selvom vi delte værelse og mine forældre forsøgte at slukke det. Vi fik hende overtalt til at få sin egen natlampe, som kunne være tændt om natten, da hun fyldte 6. På den måde generede det ikke mig så meget. Der skete det er års tid senere at der udbrød brand over hendes seng på grund af natlampen. Skærmen var blevet forskubbet og sad derfor direkte ned mod pæren. Efter den episode har mine forældre kun købt GU10 LED. Forskrækkelsen over at deres børn kunne have været døde på grund af den anden pære var stor. Min lillesøster ville fortsat have lys om natten efter hændelsen og det fik hun lov til, nu med GU10 LED. Den dag i dag tror jeg stadig at hun sover med lyset tændt om natten. Det har hendes kæreste i hvert fald brokket sig over til mig. Hun har nu stadig GU10 LED i sin natlampe og derfor er der ingen fare.

Sikker med GU10 LED

Hun vil ikke opleve en lignede hændelse som da hun var barn, med GU10 LED. Det er en sikker pære, som giver et godt lys. Og så er jeg også sikker på at det er meget mere miljøvenligt med GU10 LED, når nu hun skal have lyset tændt hele natten, for en GU10 LED pære har mange flere brændtimer end mange andre pærer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *