Meget mere end blot Gin & Tonic

winefamly

Kan du godt lide en Gin & Tonic, så skal du vide, at gin kan meget mere end det. Gin & Tonic er ikke den eneste mulighed for at blande din gin op med noget andet. Faktisk kan Gin blandes med et utal af ingredienser, der kan fremhæve eller ændre smagen. Der er rigeligt med muligheder.

Vil du gerne støtte danske producenter, kan du købe dansk gin. Der bliver lavet masser af gin i Danmark, og flere danske gins er så gode, så de har vundet priser.

Gin er ikke bare gin

De mange muligheder for at blande gin med noget andet giver en stor variation. Du kan drikke gin på mange måder. I sig selv kan én gin også nemt være meget anderledes end en anden gin. Gin er nemlig ikke bare gin. Der er forskellige typer og klassificeringer. De smager alle af enebær, men der kan være andre smage i samtidig.

Kan du lide at eksperimentere, kan du krydre din egen gin. Så har du frihed til selv at bestemme, i hvilken retning smagen skal.

Andet end Gin & Tonic

En klassisk Gin & Tonic kan være lækker. Men hvad med at prøve noget andet? Smag nogle andre drinks med gin. Det kan være, du opdager en, du endnu bedre kan lide.

Du kan prøve en Gin Fizz, der indeholder æggehvide. Eller en White Lady, der udover æggehvide også indeholder cointreau. Skal der være lidt farve på, kan du prøve en Bramble. Den får farve fra brombærlikør. Det kan også være en Singapore Sling, som der er kirsebærlikør i. Er du vild med klassikere, så skal du prøve en Tom Collins.

Der er rigeligt med muligheder for at blande din gin op i en lækker drink. Hold dig ikke tilbage med at prøve noget forskelligt. Det kan være en spændende oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *