Kreatin – en anbefaling

I det træningscenter, hvor jeg arbejder som personlig træner, er der mange, der spørger til, hvordan det kan være en fordel at bruge kreatin, når man styrketræner. Det er faktisk nok det spørgsmål, som jeg oftest bliver stillet. Derfor har jeg naturligvis sat mig ind i, hvordan det fungerer. Som træner føler jeg, at det er min pligt til at hjælpe de trænende med at opnå de bedste resultater.

 

Det siger vel næsten sig selv, at jeg også selv styrketræner. Og at jeg også bruger kreatin. Det var oprindelig sådan, at det hele startede. Jeg begyndte at træne som 19 årig og da min træning efterhånden udviklede sig til at blive en hel livsstil, så besluttede jeg mig for, at uddanne mig, så jeg kunne arbejde som træner i træningscentre. Jeg mente, at det ville være verdens bedste kombination, at arbejde med det, som jeg selv elskede at lave.

  • Kreatin blev starten for mig

Da jeg i sin tid begyndte at bruge kreatin, vidste jeg ikke så meget om det.  Og det var der heller ikke nogen, der rigtig gjorde i det center, hvor jeg trænede. Det måtte jeg jo så gøre noget ved, og jeg besluttede mig for, at jeg så måtte blive dén, der virkelig vidste noget om hvordan man skulle bruge det. Det er da det mindste man kan gøre både over for andre og over for sig selv. Og det var også her, at drømmen om at arbejde som træner, begyndte at rumstere i mit hoved.

 

Jeg vil altid være en varm fortaler for brugen af kreatin, når man for eksempel styrketræner eller dyrker bodybuilding. Jeg kan fortælle mange historier om mine erfaringer med det. Både hvad det personligt har givet mig af blandt andet større præstationsevne i forbindelse med min egen træning, men også hvordan jeg har set at andre kunne yde mere, når de trænede.

Mange siger, at jeg ikke skal anbefale noget bestemt produkt, men for mig virkede den kreatin, som jeg købte fra det nordjyske og mest anerkendte virksomhed i Danmark indenfor området – nemlig Bodylab – helt op til standarden. De kreatin løsninger jeg snakker om kan du læse mere om her: http://www.bodylab.dk/shop/kreatin-4c1.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *