Kostumer der hjemme

Da vi kommer hjem, kan jeg se, at der er lys i lejligheden. Det kan jeg ikke forstå, for jeg er næsten sikker på, at jeg slukkede det hele, inden jeg gik. Min kone kommanderer mig og alle de kostumer som vi har købt med inden for. Hun har tændt stearinlys og hun har sat musik på anlægget. Musikken ligger op til fest, men det er ikke det, vi er kommet for, kan jeg gætte. Hun siger, at jeg skal tage vores kostumer på. kostume9Altså havde hele tiden tænkt, at det var mig, der skulle have mode kostumer på, og ikke hende. Jeg gør, hvad hun siger, for hun er lidt af en satan, kan jeg se i hendes øjne. Der står jeg helt splittet nøgen og er ved at trække et politi kostume på. Hun snerrer af mig, at jeg skal skynde mig, og hun går hen og smækker mig i numsen med en pisk.

Legen med kostumer

Nu er mine baller helt røde og blå, og jeg har endelige fået alt tøjet på. Hun siger, at jeg skal begynde at gøre rent, for det er i virkeligheden ikke sygeplejerske kostumer, men rengøring. Derfor begynder jeg at gå rundt og gøre rent, mens hun sidder i sofaen og ser fodbold. Hvis jeg holder pause, giver hun mig stød med en fjernbetjening, som har forbindelse til en stød generator, som jeg har oppe i numsen. Og så skal jeg nok love for, at jeg kommer i gang igen. Jeg får gjort hele huset rent, og min kone er faldet i søvn på sofaen, fordi hun har drukket sig hammer stiv i øl og portvin. Jeg ligger et tæppe over hende, men i samme nu vågner hun. Jeg er skrækslagen, for hun har de der meget farlige øjne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *