Jeg fik lavet hår extensions for første gang

Det er ikke 2 uger siden jeg fik lavet hår extensions for første gang i mit liv. Jeg er 28 år og har stort set hele mit liv haft kort hår. Der var en periode da jeg var barn hvor jeg var langhåret, men da jeg startede i skole blev det klippet kort da det er nemmere at holde.

Jeg har et stykke tid leget med tanken om at lade mit hår vokse sig langt, jeg lod det vokse i næsten to år, men det er ikke meget der sker på to år. Jeg fandt på nettet ud af, at hår kun vokser cirka en centimeter per måned. Jeg havde det mål at jeg ville gerne have cirka 60 centimeter langt hår, så jeg kunne regne ud at det ville tage flere år at nå mit mål.

Det ville jeg ikke vente på, jeg ville have langt hår og det skulle være med det samme, jeg havde taget beslutningen. Jeg begyndte at tænke over hvad jeg kunne gøre, jeg forkastede hurtigt ideen om at bruge paryk. Men en af mine veninder fortalte mig om hår extensions sat med hot fusions teknikken.

Vi talte om det en eftermiddag over en kop te, og jeg blev hurtigt varm på ideen. Hår ekstensions er genvejen til langt hår, og man kan stort set ikke se at det ikke er ens eget hår, vel og mærke hvis det er sat på at en god extensions frisør.

Beslutningen var taget, nu skulle jeg bare finde den bedste extensions frisør, og helst en jeg havde råd til at betale.

Hvor skulle jeg starte med at lede, på Google selfølgelig. Jeg Googlede “extensions frisør københavn”. Jeg fik selv en million resultater, jeg valgte Frisør Goldlock de havde en hjemmeside der hedder Goldlock.dk.

Jeg fik en tid og fik sat extensions på på under en time, det var super kvalitets arbejde til en meget fair pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *