Hvad smager kreatin af ?

Ja, nu har jeg så forladt min normale placering  for arbejde, hvor jeg har internet om end det aldrig er helt godt i  signal og ofte hopper af og på. Her, hvor jeg har trukket mig hen,  er alt internet dødt løb. Jeg har simpelthen ingen mulighed for at  komme på nettet af nogen som helst vej, ikke på min telefon  og ligeledes ikke på min computer. Min mission bliver nu derfor  ikke let at føre ud i livet.

Du ved jo nok, at jeg ellers havde store  planer inden for det med kreatin.  Jeg ville søge på produktet, og finde frem til hvad hemmeligheden  bag det er. Faktisk var der meget mere, jeg skulle finde ud af. Jeg  ville vide alt om kreatin.

kreatinHvad det består af, og hvad der er hemmeligheden  bag det. Hvad det kan gøre for mennesker, og hvordan vi kan udnytte  stoffets kraft til dets fulde. Jeg havde på den måde store planer  for lige netop dette produkt, og jeg havde tænkt mig at leve op til  det. Kreatin må for en tid endnu forblive mig et hemmeligt produkt,  som jeg ikke kender hele sandheden om.

Men jeg giver ikke op, det er  en ting, der er sikker og vis, for jeg er ikke typen, der giver op.  Så kreatin, du kan bare komme an. Du skal ikke tro, du har fået magten  over mig, bare fordi jeg lige på nuværende tidspunkt ikke er i forbindelse  med verdens vide spind, internettet. I dag, i morgen, den følgende  dag eller dagen derpå, pludselig ved jeg mere om kreatin end man nogensinde  skulle tro muligt. Min stædighed drager mig, og inspirerer mig til  at vide endnu mere om kreatin end hvad jeg først havde i tankerne.  Det skal nok komme til at ske, og det endda meget snart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *