Hardware as a service – spar mange penge

Har du egen virksomhed og har du oplevet at dit IT udstyr brød sammen, så har du sikkert stået i noget der mest af alt mindede om en ond drøm, som du aldrig ønsker kommer igen.
It nedbrud kan både være tidskrævende, være skyld i omsætningstab, og føre til direkte tab af kunder i en virksomhed.
Derfor er det vigtigt, du får hurtig hjælp til at løse dine IT problemer 

Få en serviceaftale på dit IT

Det har efterhånden været sådan i nogle år nu, at når virksomheder køber nye biler, så vælger de ofte en serviceaftale med – hvorfor det?  Jo, fordi man vil sikre sig en stabil transport og kende udgifterne på forhånd.
Hvorfor gør man ikke det samme med IT, en it serviceaftale er nemlig præcis hvad det lyder til. En aftale der holder din IT kørende, og sikrer at du er hurtigt på vej igen, når noget går galt. 

Få et uforpligtende tilbud

Lyder hardware as a service som noget for dig så kan du kontakte Worklogger og få en uforpligtende snak om, hvad hardware as a service kan betyde for din virksomhed, hvad det koster, og hvordan det fungerer.
Har du ikke selv stor kendskab til IT kan det nogle gange være svært at gennemskue hvad man betaler for, men hos Worklogger er der ikke noget du ikke må spørge om.  

Slut med at lede desperat efter IT hjælp

Hvordan finder du noget når du skal bruge det? Google ik? Men hvad gør du så når nettet pludselig er gået ned og du står med flere pc’er og ingen internetadgang.
Med en hardware as a service aftale er det slut med at famle desperat rundt på telefonens lille skærm for at finde akut IT hjælp. Du ved lige præcis hvad du skal gøre og hvordan du skal forholde dig i forvejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *