Har jeg brug for en amme BH ?

Man kan finde sygepleje Genie bh i forskellige stilarter og forskellige størrelser . Disse bh’er er helt forskellige fra de regelmæssige bh’er , at kvinder bruger, og dermed skal man være specifik for at få dem, når de går til at købe dem . Disse bh’er gør det meget behageligt for en mor at fodre barnet og give dem en masse besvær , når fodring baby . Ammende mødre ved bedst , hvordan man nyttig en polstret sygepleje bh er for dem.
Hvis en ammende mor bærer en sædvanlig bh, mens fodring baby , hun skulle tage hele den bh , som er meget besværlig og urolig . Den ammende Genie bh er specielt lavet og man behøver ikke at fjerne hele bh. Disse er under kablede og har bløde skåle og har klapperne i fronten , som kan fjernes , når fodring baby og kan sættes tilbage en gang gjort. Det sparer gider at tage hele bh og fodre barnet komfortabelt. Disse bh’er giver den nødvendige støtte og er tilgængelige uden ledninger også . Mødre kan vælge dem, de finder den mest komfortable og som giver dem støtte og komfort.
Når du vælger en polstret ammende bh skal man dybest set sikre, at Genie bra, de køber, er funktionel. En bh er at yde støtte og har til at være behagelige. Man kan få dem i forskellige stilarter og størrelser, og dermed finde en behagelig bh er ikke svært. Man kan vælge den stil , der passer dem godt , og som de kan bruge nemt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *