Gryderetsmareridtet

Jeg er vokset op på landet med god, gammeldags, dansk mad og hårdt arbejde. Jeg har altid været lidt af en drenge-pige, så min far har altid gjort meget brug af mig rundt om på gården. Jeg har været med til at høste, til at så, til at fodre dyr og til at sætte hegn op. Som de af jer, der kender til livet på landet, sikkert kan høre, så har jeg været vant til hårdt arbejde og til at bruge min krop meget. Jeg har skam ikke kun hjulpet til udendørs, jeg har også altid hjulpet min mor med husarbejde og særligt med madlavning. Min mor lever og ånder for gryderetter og andre simreretter og den passion har jeg også fået.

Gryderetsdrømmen

Sidste år flyttede jeg hjemmefra – og ikke nok med at jeg forlod mit barndomshjem, jeg forlod også landet til fordel for byen. Pludselig skulle jeg til at læse, og for at være tæt på mit uddannelsessted måtte jeg nødvendigvis bo inde midt i byen. Det kom dog bag på mig, hvor dårlig en kombination min mors mørbrads opskrift og bylivet var. Pludselig kunne jeg ikke længere spise mørbradgryde hver anden dag uden at det kunne ses på mig – i stedet blev jeg tyk! Jeg anede ikke mine levende råd, for alt hvad jeg kendte var jo gode danske simreretter og gryderetter såsom mørbradgryde (læs mere). Jeg bestemte mig dog hurtigt for, at det ikke var min skæbne at blive tyk så jeg begyndte at lede efter en ny mørbradgryde opskrift, jeg kunne følge. Heldet var heldigvis med mig, og jeg fandt to opskrifter, der er helt fænomenale. Opskriften på en eksotisk mørbradgryde er helt sikkert min favorit, men når jeg begynder at kunne ane en delle igen, fokuserer jeg fuldhjertet på opskriften på en LCHF mørbradgryde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *