Flytning med gang i

 

Jeg er  for nyligt flyttet til København og jeg må sige at min flytning gik over alt forventing. Det er sådan at jeg har gennemgået en flytning på grund af mit  studie, og det er sådan set noget jeg er meget glad for, men det ændrede  ikke på at jeg havde en meget usædvanlig flytning. Det var nu engang  sådan at jeg havde hjælp af nogle venner til at komme og hjælpe mig,  samt nogle mænd fra et firma der skulle transportere mine møbler under  min flytning.

Allerede da vi skulle afsted fra min gamle lejlighed var  der god stemning i bilerne, og vi havde alle sammen fået en enkelt  øl inden vi kørte, og det samme fik de to mænd fra det firma der  hjalp mig med min flytning, og både jeg selv og mine venner kunne godt  lide dem, så vi havde en meget sjov flytning. Det endte med at vi kom  frem til min nye lejlighed, for vi begyndte på min flytning, og det  indebar at bære alle mine møbler op. Jeg havde heldigvis ikke så  mange ting, og der var ikke noget der var dyrt eller noget jeg ikke  kunne undvære hvis de gik i stykker udover mit tv, og det startede  vi derfor med at tage op som det første.

Da vi kom op i lejligheden,  havde jeg hyret en af mine andre venner, til at stå klar med et køleskab  fyldt med øl, og det gjorde han også, og der gik derfor heller ikke  ret lang tid, før vi allerede var i gang med øllene denne fredag eftermiddag.  Det samme galt for de to flyttemænd der hjalp med min flytning. De  sagde begge to at de bare ville lade bilen stå til i morgen, pg tage  en taxi hjem senere på aftenen. Det endte derfor med at vi efter min  flytning var i byen med de to flyttemænd, som viste sig ikke at bo  ret langt fra mig, og jeg har faktisk flere gange siden da været i  byen med de to herre alene, og de er super sjove at være sammen med,  også selvom man ikke har behov for en flytning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *