Få mere ud af protein med whey protein

Der findes en perfekt blanding af proteinkoncentrat der formår at fastholde alle de gode og naturlige egenskaber ved protein. Produktet hedder whey protein og er essensen af protein, med den højest mulige biologiske værdi. Det betyder at du får mest muligt ud af protein idet whey protein er behandlet ved meget skånsomme temperaturer. Med whey protein isolerer man protein og udmunder alle de gode aminosyrer hvilket hurtigt og effektivt optages i kroppen. Produktet whey protein har længe været en favorit hos atleter og bodybuildere idet funktionaliteten er så stor. For at komme op i vægt, for at opbygge muskler og for at kunne presse sig selv bare en anelse længere har man brug for at kroppen er i absolut topform og her er whey protein nøglen til succes.

Højkoncentreret blanding af whey protein
Produktet er en fin blanding af koncentrat af valleprotein og består af hele 77 % protein. Det er en usædvanlig høj biologisk værdi set i forhold til andre produkter af proteinpulver på markedet. Derfor er whey protein også det mere funktionel. For samtidig at opnå hurtigere optagelse i kroppen, for at du kan få mest ud af whey protein er produktet tilsat et fordøjelsesfremmende enzym for hurtigere optagelse i kroppen.

Så drop ris og pasta efter din træning, men tænk effektivt og sørg for at give din krop det som den hungrer efter med whey protein der samtidig sørger for at blive optaget hurtigere. Det giver dig en sund og mættet krop der på sigt vil kunne præstere bedre og give dig bedre resultater ved din træning. Med whey protein har man tænkt en lille hjælp til alle der vil have mere ud af sin træning. Hvad enten du har bodybuilding for øje eller blot vil tone din krop eller få en flottere markering er whey protein gaven til dig.
Kilde: http://billig-protein.dk/whey-protein/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *