Er slankepiller, mirakelpiller?

Der er rigtig mange der misforstår konceptet ved de slankepiller der er på markedet. Mange tror det er piller man skal tage, uden at gøre andet for at tabe sig. Sådan fungere det, desværre ikke. For at slankepillerne skal du kræver det at man allerede er på slankekur og taber sig hver uge. Når man overvejer at begynde med at tage slankepiller skal man se dem som hjælp til ens slankekur. Man skal ikke se dem som ens slankekur, og bare benytte sig af dem også bare spise en masse junk food.

 

Et godt og sundt vægttab kræver flere ting før at det kan virke optimalt. Mange af de sindsyge historier med folk der har tabt 12-20 kilo på ganske få uger ved hjælp af nogle specielle slankepiller, er tit snyd. Ikke at sige det er umuligt, men det er langt fra de færeste mennesker der kan gøre det uden nogen form for operation.

For at få et resultat ud af de slankepiller du tager, kræver det at du får lagt en ordentlig kostplan, som har mindre kalorier i sig, end hvad du forbrænder. Ved at indtage mindre om dagen end du forbrænder giver det sig selv at du vil tabe dig. Det anbefales at man cirka har et underskud på mellem 500-1000 kalorier om ugen. Når man har det vel man have et vægttab på mellem et halvt og et helt kilo om ugen. Det er en fin vægt at smide hver uge, men hvis du ønsker at give det, det sidste skub kan en pille med slankende effekt øge det op til 60% det vil sige at du kan komme til at tabe 1.6 kg om ugen.

 

Ved at benytte sig af en slankepille når man er på slankekur, får man det ekstra skub, og man vil hurtigere opnå et pænere resultat og få en flottere krop ud af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *