En e cigaret har formet mit smil

Kender du det, hvor man bare lykkes med et eller andet.  Hvor alting bare klapper og går lige som det skal? Ja, det kender du.  Det ved jeg. Det er noget du har prøvet før. Og det er noget du vil  prøve igen. Men hvornår var det så lige, at du prøvede det sidste  gang? Og hvor meget kæmper du i det hele taget for, at få det til  at ske igen? Er det noget, du bare vil observere komme og gå, eller  er det noget, du vil arbejde for at holde tæt ind til kroppen? Jeg  er i hvert fald den type af person, der ikke bare vil vente til næste  gang, det kommer til at gå mig godt. Nej, jeg er typen, der vil påvirke  mine egne valg i livet på en måde, så jeg er næsten helt sikker  på, at tingene kommer til at gå mig godt. Tag nu f. eks. mit seneste  rygestop. Jeg har valgt at stoppe med at ryge, fordi jeg har bestemt  mig for, at jeg gerne vil leve et langt liv. Jeg har til formålet købt  mig en e cigaret. denne e cigaret skal hjælpe mig i mit  rygestop, og skal være et redskab for mig. Jeg kan se det hele lykkes  for mig.

Billede: e cigaretEn e cigaret har åbnet mine øjne

Jeg visualiserer processen for mit indre syn. Jeg  ved, at jeg kan stoppe med at ryge, og jeg ved at en e cigaret kan hjælpe  mig på vej. For jeg har set for mit indre syn, at det er sådan  det kan se ud. Jeg er glad, bare jeg tænker over min fremtid som ikke-ryger.  Min e cigaret kan jeg med rette sige har gjort en forskel for mig, allerede nu inden  jeg er stoppet med at ryge.

Kilder

Nybegynder guide til at dampe: http://din-ecigaret.dk/nybegynder

Sundhedsstyrelsen om e cigaretter: https://sundhedsstyrelsen.dk/da/sundhed/tobak/e-cigaretter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *