Elektronisk cigaret eller almindelige smøger?

Vi er inde i en periode, hvor de fleste gerne vil spare der hvor det er muligt. Det betyder, at mange er blevet mere prisbevidste, og det gør sig også gældende når det kommer til cigaretter. For mange er det at ryge cigaretter dog blevet en vane og man behøver faktisk ikke at slippe for at ryge cigaretter, hvis man gerne vil spare flere tusinde om året.

Med en elektronisk cigaret er det nemlig muligt at gøre det langt billigere at have det som vane at ryge.  En elektronisk cigaret er blevet anset for at være en meget sikrere og renere end de almindelige smøger.

Samtidig er en elektronisk cigaret langt billigere på længere sigt. Hvis man sammenligner smøger med en elektronisk cigaret, så er det faktisk sidstnævnte, der er langt billigere. Godt nok kan det virke dyrt, at en elektronisk cigaret kan koste mellem 250 kroner og op til 1000 kroner; men på længere sigt er det faktisk langt billigere, især hvis man plejer at ryge mange smøger.

Udover prisen for en elektronisk cigaret, så skal man kun betale for patroner eller opfyldning af e-væske og batterier.

Hvis man ryger to pakker smøger om dagen vil det løbe op i omkring 2.000 kroner på en måned, og hvis man regner lidt på det, så er prisen på en elektronisk cigaret næsten allerede blevet sparet hjem.

Hvis man så regner videre på det kan man spare meget mere, hvis man tager det på længere sigt – et år eller lignende. Der kan man sagtens komme til at spare op til 10.000 kroner på bare et år. På den måde er en elektronisk cigaret et meget bedre valg når man ser på det rent økonomisk – og faktisk mister man ikke kvaliteten af en almindelig cigaret, hvis man skifter over til en elektronisk cigaret. Det kan faktisk vise sig, at det snarere er tværtimod.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *