Dette bordpynt havde jeg lavet til min seneste fest

Jeg holder ikke så ofte fester, men når jeg gør det, så handler det om at alt er helt på plads. Jeg vil gerne have, at maden er helt perfekt, at min bordpynt er i top og at stemningen er god. Sådan har jeg det. Ja, man kan vel kalde det, at jeg egentlig er en lille smule perfektionistisk, hvis ikke mere end det. Jeg begynder på min bordpynt i god tid inden min fest skal til at løbe af stablen, for jeg synes at bordpynt er noget af det letteste at begynde på i god tid.bordpynt Det er jo for eksempel ikke ligesom med maden, som gerne skal laves lige på dagen, så den er helt frisk, når den serveres. Bordpynt kan man lave flere uger i forvejen, og så bare lægge det til side i en skuffe, og tage det frem, når man skal pynte bordet. Jeg kan bedst lide at lave bordpynt selv, fordi jeg synes, at det så kan gøres langt mere personligt, end det oftest er, hvis man bare lige køber det, der ligger først for i supermarkedet.

Jeg vil gerne bruge tid på bordpynt

Jeg kan ikke så godt lide de der ”det første og det bedste”-løsninger, når det kommer til bordpynt, for jeg synes simpelthen, at det alt for hurtigt bliver upersonligt. Og hvad der er upersonligt er ikke unikt. Jeg kan bedst lide, at den bordpynt, jeg har til min fest, virker lidt speciel i det. Det må gerne være noget, som folk synes er virkelig flot, og noget som de måske selv får lyst til at lade sig inspirere af. Jeg kan godt lide, hvis folk for eksempel spørger til min bordpynt, og for eksempel hører til hvor jeg har købt materialerne og lignende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *