Anvend byen som et andet sted

motoriseret

For 2 dage siden var jeg lige en sviptur nede og købe ind på Vesterbro.


Massevis af mennesker passerede mig hele tiden på løbehjul med motor og vejene var overrendt med motoriserede køretøjer fx el cykler, elektriske skateboards og elektriske løbehjul. Først blev jeg lidt frygtsom og vidste ikke helt hvad det var og hvorfor det var sådan! Hvordan kunne de have råd til at købe de her nye el løbehjul, og var løbehjulene egentlig nemme at køre på.


Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Lime, Wind, Circ eller Voi. Inspireret af de unge mennesker tænkte jeg, at hvis de kunne så kunne jeg i hvert fald også! Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min overraskelse at jeg kunne bruge en tilbudskode. Så jeg tog mobilen og søgte på rabatter til Lime, som var den app eller det software jeg havde fået ind på min telefon.


Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg rundt i KBH på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da kampagnekoden virkede fint. Der er flere steder på nettet hvor de havde rabatkoder til el-løbehjul men der hvor jeg fandt en rabat som jeg kunne bruge på appen, der var der også en del andre sjove rabatkoder som du kunne tage i brug. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Når byens rum ændrer sig

Inspireret begyndte jeg at tænke oplevelser i storbyens rum i en radikalt anderledes form. Jeg fandt en parkeringsplads i gåafstand med en ny ParkMan rabatkode, hvilken jeg også havde været så smart at finde online. Herefter gik jeg over til den skaterpark som du kan finde i Fælledparken – du ved tæt på Rigshospitalet og Fælledparkens vandlegeplads. Her kom der fuld knald på de sanselige oplevelser da jeg blev iført inliners, som er en slags rulleskøjter. Ved inliners er der kun en række hjul. Betegnelsen inliners referer faktisk til at hjulene står på en linje. Det er sjovt, men det er også svært! Så trods at jeg var pakket ind med alt det beskyttelsesgrej jeg kunne finde præsterede jeg alligevel at tage en tur på rumpetten.


Det skete første gang, da jeg endelig fik taget mod til mig og strøg hen til den lille skaterrampe med hævet pande, men da jeg var en 1 meter fra den, så panikkede jeg og dette resulterede selvfølgelig i at jeg mistede balancen fuldstændig og endte på en usædvanlig uhensigtsmæssig måde på asfalten.


Lidt efter jeg havde fået pusten igen var der et par unge fyre der lige ville høre mig om jeg kunne tænke mig at være med i deres spil da de netop stod og manglede en sidstemand (kvinde). Det var i noget der hedder floorball. Det går i korte træk ud på at løbe rundt med hockeystave og skyde efter mål, og selv om det var sjovt, så er jeg bange for jeg ikke var et naturtalent til floorball og jeg tror, at drengene på det hold, som jeg spillede med på fortrød at jeg spillede med dem. Det endte i hvert fald med at blive et ret stort nederlag til os, men det var underholdende at prøve spillet floorball.

Det at udnytte byens rum på sanselige nye og anderledes måder er nu blevet en mission for mig, så jeg har sat mig for følgende projekter: At sende pile med compound bue på Amagers Action Center, lave parkour med Game Denmark på Enghavevej, prøve at anvende legetøjs guns udendørs på Hardball Heaven banen i Hillerød og så kunne jeg også godt tænke mig at slippe ud af escape rooms i DownTown.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *